Om Oss

Mary Indiana så dagens lys i 1892. Det var oldemoren min, med det vakre navnet som jeg bare måtte føre videre. 

Mannen min satte en stopper for at datteren vår skulle hete det, så da ble det i stedet navnet på butikken. Oldemor levde til hun var 88 år, og ligger gravlagt i Narvik. Der jeg kommer fra. De fleste vil vel si at jeg ikke ligner i væremåte på oldemor. Hun var så sjenert at oldefar måtte ut for å kjøpe BH til henne. 

Etter mange år i klesbransjen , med mye arbeid og reising i inn- og utland, ønsket jeg å starte min egen bedrift, og lokalt. Butikken åpnet dørene for første gang 14.mars 2015, og vi er så glade for at våre fantastiske kunder tok så godt imot oss. 

Vi ønsker å ha en godtebutikk for jenter i alle aldre, med vakre klær, sko og tilbehør. Av og til ønsker vi å kle oss i hippie-kjoler, andre ganger vil vi gå mere basic eller klassisk til verks. Vi tror kanskje de fleste jenter er slik. Varemixen består derfor av et stort spekter varemerker som utfyller hverandre.

I 2018 utvidet vi med egen nettbutikk for at alle i hele Norge skal kunne shoppe hos oss.

VELKOMMEN!

DE ANSATTE PÅ MARY INDIANA

TRINE, Gründer, eier og daglig leder

Som Nordlandstrompet er Trine lykkelig oppvokst i Narvik.

Trine har Bachelor i Marketing fra BI, og startet karrieren i reiselivsbransjen hvor hun jobbet seg opp fra reiseleder til destinasjonssjef og lærer, til personalsjef utland. 

Litt på si har dama som kan alt også drevet med boligstyling av interiørreportasjer med t.o.m eget cover, og opptil flere ganger har også hennes eget hjem dukket opp i interiørmagasiner.

Trine har alltid vært glad i klær og tekstilbransjen lokket. Her har hun jobbet som Area Manager, Kjedeleder, og Account Manager før gründeren i henne våknet og ønsket om å starte noe eget ble sterkere. 

Med et barn under hver arm og en klippe hjemme jobber hun døgnet rundt med daglig drift, merchandising, budsjettering, innkjøp, økonomi, konseptualisering, personal, arrangementer+++

Resultatet er denne perlen på Torshov. 

THERESE, Digital/Webshop Manager

Therese er den nøkterne vestlandsjenta blant oss, og er vokst opp i tekstilbransjen blant vakre fjell og fjorder i Stryn. 

Etter et avbrekk med studier i Brasil, fortsatte hun karrieren innen tekstilbransjen, og har jobbet med alt fra på gulvet i butikk, til innkjøp og som Account Manager.

I dag jobber hun med sosiale medier og er hjernen bak nettbutikken vår. Med sin lange erfaring er hun litt som poteten hos oss, og sjonglerer livet som småbarnsmor med blant annet innkjøp, drift, rapporter, og bokføring, samt innlegg på sosiale medier til alle døgnets tider. 

Men, hun burde slettes ikke sitte på et kontor, da hun med sitt sjarmerende vesen vinner alle hun møter på sin vei.

Therese er for tiden i permisjon. 

KAJA, Deltidshjelp

Denne herlige jenta fra sørlandet er vanskelig å ikke la seg sjarmere av når du møter henne. Hun har en unik tilstedeværelse og har et smittende godt humør.

Kaja opparbeidet seg flere års erfaring fra klesbutikk, før hun gikk igang med studier på Norges Gestalt Institutt og Akademiet for personlig trening. 

Kaja har mange jern i ilden med 2 store barn hjemme, studier, ekstrajobb på Mary Indiana og egen praksis! 

EMILIE, Deltidshjelp

Emilie er vokst opp på Hadeland, og startet sin karriere nettopp på Hadeland Glassverk, som alt fra nisse, glassblåser til butikk. Vi kan vel kalle henne en habil håndballspiller med full fart inn på selveste landslaget, men ryggen sa dessverre stopp. Hun sjonglerer idag jobb på Mary  Indiana med jobb i spesialbolig og studier ved Oslo Met om hverandre. Dette gladet smilet hjelper deg gladelig når du kommer innom. 

TORA, Deltidshjelp

Tora er vokst opp i Nordens Paris, og der oppe ved Ishavskatedralen la hun grunnlaget ved Idrettslinja. Kombinert med videregående jobbet hun både på NAV og på SATS med Minisats og som gruppeinstruktør, og tok senere steget videre som PT. 

En så sporty jente skulle man ikke tro hadde vært med på å arrangere Tromsø Whiskeyfestival, men man skjønner at hun var med på alt fra å organisere OD og skolerevy når hun nå studerer Entreprenørskap ved BI. Tora svetter fortsatt som gruppeinstruktør i Oslo.

Med sin varme nordnorske væremåte, sin ultrajålete stil, og to the point på hva man "skal og bør ha", har hun alt som trengs for å ta mere enn godt vare på deg når du kommer til oss. 

DU FINNER OSS PÅ TORSHOV!

Vogts gate 54

Oslo, Norge

Tlf: 920 77 640

Man - Ons: 10:00 - 17:00

Torsdag: 10:00 - 19:00

Fredag: 10:00- 17:00

Lørdag: 10:00 - 17:00

Få veibeskrivelse