Om Oss

Mary Indiana så dagens lys i 1892. Det var oldemoren min, med det vakre navnet som jeg bare måtte føre videre. 

Mannen min satte en stopper for at datteren vår skulle hete det, så da ble det i stedet navnet på butikken. Oldemor levde til hun var 88 år, og ligger gravlagt i Narvik. Der jeg kommer fra. De fleste vil vel si at jeg ikke ligner i væremåte på oldemor. Hun var så sjenert at oldefar måtte ut for å kjøpe BH til henne. 

Etter mange år i klesbransjen , med mye arbeid og reising i inn- og utland, ønsket jeg å starte min egen bedrift, og lokalt. Butikken åpnet dørene for første gang 14.mars 2015, og vi er så glade for at våre fantastiske kunder tok så godt imot oss. 

Vi ønsker å ha en godtebutikk for jenter i alle aldre, med vakre klær, sko og tilbehør. Av og til ønsker vi å kle oss i hippie-kjoler, andre ganger vil vi gå mere basic eller klassisk til verks. Vi tror kanskje de fleste jenter er slik. Varemixen består derfor av et stort spekter varemerker som utfyller hverandre.

I 2018 utvidet vi med egen nettbutikk for at alle i hele Norge skal kunne shoppe hos oss.

VELKOMMEN!

DE ANSATTE PÅ MARY INDIANA

TRINE, Gründer, eier og daglig leder

Som Nordlandstrompet er Trine lykkelig oppvokst i Narvik.

Trine har Bachelor i Marketing fra BI, og startet karrieren i reiselivsbransjen hvor hun jobbet seg opp fra reiseleder til destinasjonssjef og lærer, til personalsjef utland. 

Litt på si har dama som kan alt også drevet med boligstyling av interiørreportasjer med t.o.m eget cover, og opptil flere ganger har også hennes eget hjem dukket opp i interiørmagasiner.

Trine har alltid vært glad i klær og tekstilbransjen lokket. Her har hun jobbet som Area Manager, Kjedeleder, og Account Manager før gründeren i henne våknet og ønsket om å starte noe eget ble sterkere. 

Med et barn under hver arm og en klippe hjemme jobber hun døgnet rundt med daglig drift, merchandising, budsjettering, innkjøp, økonomi, SoMe, nettbutikk, konseptualisering, personal, arrangementer+++

Resultatet er denne perlen på Torshov. 

KAMILLA, Deltid

Made in Mo i Rana and soon to be lektor. Fashion & Photo er på lista over ting Kamilla liker.

Innimellom travle studier møter du denne kule dama på Mary Indiana - alltid med et smil, og hun hjelper deg gledelig.

THEA, Deltid

Thea er ALL FASHION. Hun jobber, studerer og bruker all sin fritid i faget.

Hun er flittig student ved SOFI - School of Fashion Industry, og er hun ikke der eller på Mary Indiana, har hun oppdrag innen styling, art direction eller koser seg på fritiden med musikk og strikketøy.

Østlandsjenta tar deg vel imot på Mary Indiana med all sin sjarm og kunnskap.

EMILIE, Go to Girl

Emilie er vokst opp på Hadeland, og startet sin karriere nettopp på Hadeland Glassverk, som alt fra nisse, glassblåser til butikk. Vi kan vel kalle henne en habil håndballspiller med full fart inn på selveste landslaget, men ryggen sa dessverre stopp. Hun sjonglerer idag jobb på Mary  Indiana med jobb i spesialbolig og studier ved Oslo Met om hverandre. Dette gladet smilet hjelper deg gladelig når du kommer innom. 

TORA, Deltid

Tora er vokst opp i Nordens Paris, og der oppe ved Ishavskatedralen la hun grunnlaget ved Idrettslinja. Kombinert med videregående jobbet hun både på NAV og på SATS med Minisats og som gruppeinstruktør, og tok senere steget videre som PT. 

En så sporty jente skulle man ikke tro hadde vært med på å arrangere Tromsø Whiskeyfestival, men man skjønner at hun var med på alt fra å organisere OD og skolerevy når hun nå studerer Entreprenørskap ved BI. Tora svetter fortsatt som gruppeinstruktør i Oslo.

Med sin varme nordnorske væremåte, sin ultrajålete stil, og to the point på hva man "skal og bør ha", har hun alt som trengs for å ta mere enn godt vare på deg når du kommer til oss. 

DU FINNER OSS PÅ TORSHOV!

Vogts gate 54

Oslo, Norge

Tlf: 920 77 640

Man - Ons: 10:00 - 17:00

Torsdag: 10:00 - 19:00

Fredag: 10:00- 17:00

Lørdag: 10:00 - 17:00

Få veibeskrivelse